Gratis verzending vanaf €25,-

De beste Specialty Coffee uit de beste machines

Victoria Arduino &
Nuova Simonelli

Espresso
machines

Thaise Specialty Coffee wordt gekenmerkt door zijn verfijnde, karakteristieke smaak. Om deze smaak optimaal tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk dat u de juiste machine gebruikt.

Wij zijn dealer van de espressomachines van Victoria Arduino en Nuova Simonelli. Door deze hoogwaardige en exclusieve machines maakt u de lekkerste koffie. 

Zo heeft de Black Eagle van Victoria Arduino de zogenaamde T3 technologie ontwikkeld voor een constante temperatuurcontrole in de zetgroep, water infusie en stoom.

Zoekt u koffie accessoires voor uw espressomachine? Thai Specialty Coffee levert wat u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een tamper of uitklopbak voor uw espressomachine. Wij leveren koffie accessoires van een hoogstaand Duits merk. 

Informeer naar onze producten en de mogelijkheden om toebehoren voor uw espressomachine te bestellen.

Heeft u een espressomachine via ons aangeschaft? Dan hoort hierbij ook een bijpassend onderhoudscontract. Dit is aan te bevelen als u een optimale werking van uw apparaat wilt behouden.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Victoria Arduino
Victoria Arduino

Wij helpen u graag

Thai Specialty Coffee helpt u met een ruim assortiment aan professionele espressomachines en bijbehorende accessoires. 

Wij zijn dealer van Victoria Arduino en Nuova Simonelli. Exclusieve en hoogwaardige apparaten voor de lekkerste koffie

Daarnaast kunnen wij ook als bemiddelaar optreden tussen u en een derde partij, bv als u uw bedieningsmedewerkers een training willen volgen zoals een een latte art cursus.  

Ook voor het onderhoud van deze professionele machines en koffieapparatuur kunt u bij ons terecht. Dit onderhoud kan eenmalig of periodiek plaatsvinden. 

Nieuwe koffiemachine nodig?

Wij nemen graag contact met u op!

nl_NL
×

Leuk dat je er bent!
Klik op het icoontje en je kunt gelijk een whatsapp gesprek beginnen.

× Hoe kan ik je helpen?