Gratis verzending vanaf €25,-

Specialty Coffee van de hoogste kwaliteit

Thaise koffie uit Lanna voor uw bedrijf

koffie

Als ondernemer is alleen de beste koffie goed genoeg

Uw koffie in uw zaak moet van uitstekende kwaliteit zijn. Zeker als een kop koffie een mooie afsluiter van een diner of lunch van uw gast is. De koffie waarvan uw gast geniet draagt op deze wijze bij aan een optimale klantbeleving. De gast gaat hierna tevreden en voldaan weer naar huis.

Klant is koning

  1. Heeft u te maken met een lage koffie omzet en weet u niet op welke wijze u deze kunt verhogen?
  2. Krijgt u van uw gasten weinig complimenten over uw koffie?
  3. Klagen uw gasten wel eens over de kwaliteit van uw koffie?

De omzet van uw koffie is daardoor beneden uw verwachtingen. U bent bang dat gasten uw koffie niet zullen waarderen . De kans bestaat daardoor dat uw gasten minder snel terugkomen voor een bezoek aan uw horeca gelegenheid.

Onze kwaliteit

Wij kunnen u een exclusieve kwaliteitskoffie leveren. Wij leveren Single Origin koffies zoals Doi Pangkhon en Sun Jaroen maar ook een mooie Blend koffie behoort tot de mogelijkheden.

Thai Specialty Coffee heeft koffies met een verschillende smaakbeleving. Deze smaken komen onder andere tot stand doordat de koffieboeren verschillende procestechnieken gebruiken zoals fully washed, natural en honey.

De Specialty Coffee komt uit Thailand en draagt bij aan de ultieme klantbeleving.

Bovendien is deze Thaise koffie een specialty coffee en is van uitstekende kwaliteit. De koffie is geclassificeerd volgens de normering van de Specialty Coffee Association (SCA) . Elke koffie moet daarbij minimaal 80 punten scoren voordat deze koffie de naam specialty coffee mag voeren. Onze koffies voldoen ruim aan deze normering. Zie hier ons laatste rapport.

Door gebruik te maken van de exclusieve specialty coffee die wij leveren zal uw omzet aan koffie stijgen. Uw gasten zullen tevreden naar huis gaan en komen eerder terug om weer een tafel bij u te reserveren.

de koffieplantage in Lanna

Wilt u ook een hogere koffie omzet en bent u na bovenstaand verhaal nieuwsgierig geworden? Vul ons contactformulier in en wij nemen graag contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen

nl_NL
×

Leuk dat je er bent!
Klik op het icoontje en je kunt gelijk een whatsapp gesprek beginnen.

× Hoe kan ik je helpen?